Výlet

20.06.2022 15:38

Ve středu 15. června vyrazila celá škola na celodenní výlet směr Janské Lázně. Nejprve jsme využili voucher lyžařů do lanového baby parku, kde děti vyzkoušely lanové překážky různých obtížností. Za dodržení všech bezpečnostních opatření a stanovených pravidel zdolávaly překážky mezi stromy, a někteří si vedli opravdu skvěle. Mladší děti vyzkoušely průlezky a houpačky pod stromy, stavěly lesní domky a fandily odvážným kamarádům.

Na obědě jsme si pochutnali na lázeňské kolonádě a potom se vypravili procházkou lesem směr farmapark Muchomůrka ve Svobodě nad Úpou, kde měly děti možnost užít si zbytek výletu mezi zvířátky, na zajímavých herních atrakcích, zahráli si florbal, vyzkoušely kuličkovou dráhu nebo trampolínu.

Celý den rychle utekl, a když nastal čas návratu, nechtělo se nikomu. S malým zpožděním jsme okolo 16.hodiny šťastně dorazili zpátky ke školce.

Za celý den jsme postupně nachodili více než 7 kilometrů, všechny děti byly moc šikovné, nikdo si nestěžoval, starší děti se vzorně staraly o mladší kamarády. Všichni byli moc fajn :-)

Podívejte se na naše fotky!

—————

Zpět