Když přišel Ježíšek

28.12.2014 15:17

Ježíšek tentokrát přinesl stromečky neozdobené. Do každé třídy přidal také krabici s ozdobami z Ježíškovy dílny, kterou jsme nedávno navštívili, a tak nezbývalo, než si je ozdobit sami. S chutí se všechny děti pustily do práce a za chvíli už stromečky

v obou třídách zářily v celé kráse. A pak druhý ráno se na dveřích do herny objevil dopis, ve kterém Ježíšek děti pochválil za krásně ozdobené stromky a přidal konečně také očekávané dárečky.

V tu dobu už zbylo v obou třídách jen tak málo dětí zdravých, že jsme se rozhodli přeložit plánovanou besídku, na kterou jsme se všichni těšili, až na leden, kdy se určitě zase všichni ve zdraví setkáme. Místo ní jsme pozvali rodiče dětí, které vydržely zdravé, na malé posezení s cukrovíčkem, děti předvedly alespoň část toho, co se naučily, společně jsme si zazpívali koledy, popovídali a s přáním hlavně ve zdraví prožitých Vánoc se postupně rozcházeli domů.

Za to, že letošní Ježíšek byl tak štědrý a že se děti radovaly z nových hraček, her, pomůcek, ale i z nové police ve třídě Dubínků, patří naše velké PODĚKOVÁNÍ rodině Šťovíčkových, která zajistila část dárků, dále pak za finanční příspěvky Obecním úřadům v Libňatově, Slatině nad Úpou, Maršově u Úpice, paní Vlastě Pokorné a rodině Tomkových.

Moc děkujeme a vážíme si vaší podpory.

Podívejte se na vánoční fotografie

—————

Zpět