Rozlučka školáčků

12.07.2023 07:28

Poslední červnový den byl dnem loučení nejen se školním rokem. Devět předškoláků se loučilo se školkou a brzy zamíří do školních lavic.

Letos jsme loučení pojali trošku odlišně. Ve třídě se děti nejprve představily, zatančily a zazpívaly. Poté obdržely vysvědčení, dárečky, a také svou první knížku ke čtení od pana starosty. Následovalo focení a pak program pokračoval na zahradě, kde bylo připraveno několik stanovišť s úkoly, které prověřily připravenost na školu. Děti je plnily společně se svými rodiči a po absolvování všech úkolů jsme si zahráli „sranda fotbal“, opekli buřty a společně se všichni pobavili.

Odpolední tradiční vyjížďku na kole nám zkazil déšť, ale ničemu to nevadilo. Náhradní program byl vymyšlený hned. Hráli jsme hry, zpívali, tancovali, koukali na pohádky a večer jsme stihli i pyžamovou party a stezku odvahy. Pak všichni spokojeně zalezli do svých spacáků a spali až do rána. Sobotní ráno se počasí umoudřilo, a tak s dětmi vyjela paní učitelka Iva na kole alespoň po Libňatově, než si pro děti přijeli rodiče. Vše se parádně vydařilo, děti odcházely se spoustou nových zážitků a zkušeností.

Ve školce opět končí parta príma dětí, kterým sice trvalo trochu déle, než si k sobě našly cestu, jaká bude vyhovovat všem, ale v průběhu roku se z nich stala správná parta. Parta, která nemyslí jen na sebe, vnímá kamarády jako součást sebe samého a umí podat pomocnou ruku kdykoli je potřeba. Parta malých osobností, které mají své sny a představy o dalším životě. Přejeme vám, milí školáčci, ať se vám všechny sny vyplní, vaše velké plány vyjdou a vy máte stále šťastná a rozzářená očka jako jste mívali ve školce.

Vám, milí rodiče, velmi děkujeme za důvěru, se kterou jste nám po čtyři roky své děti přiváděli, děkujeme za spolupráci, za dárky a za milá slova, kterých si velmi vážíme.

Věřím, že se nám společně podařilo ukázat vašim dětem správnou cestu, která je provede dalším životem.

Podívejte se na fotografie

 

Iva, Jana, Monča, Péťa

 

—————

Zpět